De stap van Build4care naar Triple L-concepts

Triple L-concept  is een groep innovatieve partners, welke te samen de toekomst in willen. Door de intensieve samenwerking op alle vlakken van de project(ontwikkeling), het delen van kennis en kunde, en het gebruik maken van elkaars kwaliteiten, is Triple L-concepts een sterke speler op gebied van innovatie (zorg) projecten markt, maar zeker een groot aan het worden met hun eigen L3 concept wereld in de (hotel)markt. De nieuwe naam is dan ook AMIKIGROUP. Deze verbind en brengt partners bij elkander.

Missie

Triple L-concepts wil innovaties binnen projecten en zorg(vastgoed) bij elkaar brengen, om zo de krachten te bundelen en samen de toekomst aan te gaan. Samen met onze hotelpartners begeleiden we dit traject en verbinden we partijen aan elkander door te zoeken naar de juiste processen binnen projecten.

Partners

De partnerships welke ontstaan, zullen krachtig zijn, en te gebruiken voor veel projecten, ontwikkelingen en innovaties binnen de processen en zijn zorg(ontwikkeling). Van recreatie in combinatie met revalidatie.

Partners worden niet zomaar toegelaten. Men zal moeten aantonen met innovatieve (zorg) bouw, verbouw gerelateerde projecten of opdrachtgevers bezig te zijn, en zo dus een toegevoegde waarde te zijn voor het team van ons Triple L-concept. Samen met financiers kijken we steeds naar partijen die een toegevoegde waarde kunnen geven aan het proces.

Het gaat hierbij ook om te kunnen delen van kennis en kunde, en steeds te werken aan een proces waarbij marktconform zijn, een must is.

De toekomst

Triple L-concept wil innoveren, en dus altijd een (minimaal) een stap voor zijn in de huidige ontwikkelingen. Samenwerkingen uitbreiden, door kennis te delen, moet het motto zijn voor de toekomst. Nieuw is dan ook het SwitchHome project. Een innovatie en vooruit strevend project wat meekijkt naar de mogelijkheden als u in een nazorg traject komt. Daarbij kunnen we via onze partners u helpen waar dit nodig is. Ook wij halen kennis en kunde op bij partijen die de markt reeds kennen, maar wij gaan daarin verder omdat wij er zijn voor u als gast en/of cliënt. Onze website is dan ook www.build4care.nl. Deze bewuste keus is gemaakt om U nu mee te nemen in onze wereld, maar naar de toekomst zal daar een eigen naam boven staan wat zich doelen heeft gesteld. Doelen die gedragen worden door de partners van………. De nieuwe naam laat nog even op zich wachten, maar zal explosieve de markt binnen stappen.