Triple L-concept zet hotel wereld op zijn kop………….

Het Triple L-concept heeft dankzij zijn innovatie op basis van ombouw hotelkamers, met toevoeging met zorg, een mega stap gezet. Zij maken het nu mogelijk dat er een opwaardering ontstaat van 15% per hotelkamer per jaar. Hiermee gaat de bezettingsgraad omhoog en zal de hotelondernemer, dus meer omzet genereren, dit ondanks dezelfde FTE bezetting. We werken nu aan een uitbreiding van het concept zodat onze Hotel partners nog beter gebruik kunnen maken van ons volledige diensten pakket. Dit straks verdeeld in Goud, Zilver en Brons licenties. Wordt vriend van Triple L.

Kwaliteit explosie

Triple L-concept bied een prijs, kwaliteit verhouding waarbij wij deze transparant met u zullen overleggen. Daarbij zijn we bezig met het opzetten van een software Bus. Een eigen kwaliteit keurmerk wat onze drie en vier sterren een extra ster, meegeeft. Namelijk de toevoeging zorg. Daarnaast onze eigen inkoop combinatie, die per januari 2018 zijn eigen producten lijn kent. Daarmee krijgt de hotelonderneming nog meer kwaliteit voor zijn hotel. Deze zal altijd de basis zijn voor elke hotelonderneming. Doordat we naast deze stappen, ook nog gaan samenwerken met hospitality & care, opleidingen. Van Stage personeel, naar vaste krachten met de lach, kennis en kunde als basis voor uw hotel. Wij ontzorgen u graag.

Het systeem

Binnenkort zullen wij ons Logo en geheel nieuwe naam presenteren en kunnen we U als hotel ondernemer meenemen in ons ODM systeem. ” bezettingsgraad manager”. Wij kijken naar de toekomst en bouwen nu aan eigen inkoop, met volledig eigen producten voor de hotels. Hierbij een eigen producten lijn, onder eigen label, met daarbij projectbegeleiding vanuit ons netwerk. Zowel voor Nederland, Duitsland als België. Een totaal waarbij de hotelondernemer juist de ondersteuning krijgt die hij nu mist. Er lopen nu gesprekken met drie hotelketens. Samen hebben zij nu reeds, 1356 hotelkamers, waarbij in Duitsland nu reeds een groei en uitbreiding is opgestart. Binnen een jaar van zes naar tien hotels is een mega stap. Wij feliciteren dan ook onze partner.

De markt

De huidige hotel markt heeft een gemiddelde bezettingsgraad van 67%- 70%, daarmee kijken we dan alleen naar Hotels buiten de randstad. Deze hebben behoefte aan meer bezetting, waarbij wij graag meekijken naar de mogelijkheden. Door samen te werken met zorgpartners, en de toevoeging zorg, kunnen wij u deze stijging garanderen. Uw regio heeft zoveel te bieden en wij onderzoeken juist de mogelijkheden voor deze doelgroep. Wij vinden dat een ieder een hotelkamer moet kunnen boeken. Of u nou gezond of helaas ziek bent U allen wilt revalideren om daarna weer verder te kunnen.

Ons bel team helpt u graag.

RECREATIE IN COMBINATIE MET REVALIDATIE, dat is toch wat U, UW GASTEN, wilt kunnen bieden……..

Argumenten voor samenwerking:
  • O.D.M. adviseurs/ 15% bezetting verhoging. ( Gold, Zilver, Brons licenties)
  • Boekingskantoor voor hotels met toevoeging zorg.
  • Inkoop organisatie voor Hotels, i.v.m. eigen productenlijn
  • Stage, Hospitality & zorg opleidingscentrum
  • Samenwerking hotel partners, keten uitbreiding. ( Nederland , Duitsland, België )
  • White label in combinatie met creditsafe. ( Ondernemers Check Tool, due diligence )

Meer Informatie vindt u hier…