powerrouter_infografik_450x338px_powerrouter-sb_0c08ac9c14f507786ae64621c69abab5

Welkom onafhankelijkheid! Creëer uw eigen energierevolutie.

De PowerRouter is een unieke technologische oplossing om beter gebruik te maken van zonne-energie thuis. 24 uur per dag. Ook wanneer de zon niet schijnt. Hoe? Simpel, met de PowerRouter.

Het werkt het PowerRouter-principe: Briljant eenvoudig. Eenvoudig briljant.

Het intelligente PowerRouter-systeem bestaat uit een nieuwe generatie PV-omvormer en een innovatieve batterij manager, gecombineerd in een enkele eenheid, en optimaliseert het eigenverbruik van uw zonne-energie. Het beheert de energiebalans met behulp van zelf-opgewekte zonne-energie, en slaat alle niet-verbruikte energie onmiddellijk op in batterijen voor gebruik op een later tijdstip.

De PowerRouter. love your energy.

Omdat zonne-energie meer kan.

Vergroot het eigenverbruik van 20% tot 70%

Traditionele PV-systemen zonder energieopslag produceert slechts 20% van de rechtstreeks gegenereerde zonne-energie voor eigenverbruik. De unieke PowerRouter verhoogt het eigenverbruik van zonne-energie vele malen met behulp van aangesloten batterij-opslag: tot wel 70%. De belangrijkste voordelen: grotere onafhankelijkheid van energieleveranciers en oplopende energietarieven, duurzaam energiegebruik en grotere besparingen.

Groene intelligentie.

De PowerRouter is het hart van uw geoptimaliseerd systeem voor eigenverbruik. Het is een compact, alles-in-één-apparaat dat uw zonnepanelen, batterijen, elektrische apparaten en aansluiting op het elektriciteitsnet beheert, net zoals een elektriciteitscentrale. Geheel automatisch!

Gebruik uw zonne-energie 24 uur per dag.

Door voor het principe van energieopslag met de PowerRouter te kiezen, bekent u kleur. U kiest voor groene intelligentie en de grote voordelen van duurzame energie. En één ding is zeker: u gaat ervan houden. De technologie, de onafhankelijkheid, de besparingen, de duurzaamheid.

Sla uw eigen opgewekte energie op in batterijen en vergroot uw eigenverbruik tot 70%.

Het PowerRouter-assortiment.

De PowerRouter is een flexibel systeem. Toekomstbestendig, duurzaam en intelligent. Het PowerRouter-assortiment biedt de perfecte oplossing voor elk huishouden. U kunt beginnen met het genereren van zonne-energie, waarbij de opslag in batterijen u grotendeels onafhankelijk maakt van uw energieleverancier, of u kunt uw huidige PV-systeem upgraden naar een volwaardig energieopslagsysteem.

Met name handig voor systeemeigenaren en ook voor installateurs is de standaard online monitoringsfunctie, dat deel uitmaakt van alle PowerRouter-systemen. Het maakt gebruikersvriendelijke monitoring, analyse en controle van het systeem mogelijk. Waar ook ter wereld.

Via de myPowerRouter webportal kunt u uw systeem monitoren en controleren. Waar u wilt en wanneer u wilt.

De PowerRouter producten.

PowerRouter Solar Battery.

Een innovatief alles-in-één-apparaat voor de opslag van zonne-energie. Een combinatie van een Nedap-omvormer en intelligente batterij manager in één.

PowerRouter Solar.

De PowerRouter Solar is een omvormer voor uw zonne- systeem. Het vormt de zelf-opgewekte zonne-energie om tot energie voor thuisgebruik. Het heeft tevens een functie die het mogelijk maakt om uw installatie later te upgraden naar een batterij-opslagsysteem.

PowerRouter Connect.

Een uitbreidingsmodule voor energieopslag. Tezamen met de PowerRouter Solar vormt dit een compleet opslagsysteem.