Wasco is de meest toonaangevende groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Wasco heeft meer dan 30 vestigingen, grote distributiecentra en een uitgebreide webshop waarmee wij dag en nacht in de buurt zijn om u te voorzien van de beste producten en diensten. Vanzelfsprekend garanderen wij u de beste service en ondersteuning, want uw succes is onze passie.

Wasco Holding B.V. is een onderdeel van Wolseley, ’s werelds grootste distributeur en leverancier binnen de installatiebranche. Met een compleet assortiment van maar liefst 450.000 producten en een constante en uitgebreide voorraad zijn wij altijd in staat u snel van dienst te zijn en leveren wij de meeste producten binnen 24 uur.

Ga voor zekerheid

Wij begrijpen als geen ander dat u zekerheid zoekt en graag samenwerkt met een betrouwbare leverancier. Wij bieden u 5 zekerheden waarmee wij onze kwaliteit garanderen en waarborgen die u verdient en die u van ons gewend bent.

De 5 zekerheden van Wasco:

1. Een ruim assortiment van 450.000 producten
2. Snelle en betrouwbare levering
3. Service ondersteuning van echte vakmensen
4. Flexibel door het bieden van 100% maatwerk
5. dag en nacht beschikbaar

Gegevens Wasco

Bezoekadres:

Leigraaf 54
7391 AL Twello

+31 (0) 88 099 5000
info@wasco.nl

www.wasco.nl