LG Electronics, is een wereldwijde speler en technologisch innovatief bedrijf.Klik voor meer informatie.

LG Electronics is wereldwijd leider en technologische vernieuwer van consumentenelektronica, mobiele-communicatiemiddelen en huishoudelijke apparatuur. We bestaan uit vijf bedrijfsonderdelen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Energy Solutions en Vehicle Components. We zijn één van ’s werelds meest toonaangevende producenten van platte televisies, smartphones en smartwatches, airconditioners, wasmachines en koelkasten.De innovatieve technologie, unieke producten en geavanceerde ontwerpen van LG Electronics zijn een investering in de toekomst.

Wij kijken altijd vooruit en dagen onze werknemers uit om met betere en creatievere producten te komen om het leven van onze klanten een stukje makkelijker, energie bewuster en leuker te maken. Wij geloven erin dat wij met onze producten een kleine glimlach op gezichten kunnen toveren. Dat is voor ons het Life’s Good gevoel.

LG is in 1947 opgericht als Lak Hui Chemical Industrial Corp. De LG Electronics tak kwam pas 1958 erbij, toen nog onder de naam Goldstar. Ons eerste product is – voor velen een verrassing – een gezichtscrème, genaamd Lucky Cream (Lak Hui klinkt in het Engels als Lucky). De chemische divisie heet nu LG Chem en maakt onder andere accu’s voor smartphones en elektrische auto’s. LG Display is gegroeid naar de grootste displaymaker ter wereld en komt vaak in het nieuws terecht met baanbrekende innovaties zoals een oprolbaar of transparant beeldscherm. Bijna al onze producten maken gebruik van beeldschermtechnologie van ons zusterbedrijf. Maar ook andere grote elektronicamarkten waarderen LG Displays’ innovatiekracht.

LG wereldwijd
Met wereldwijd 119 locaties heeft LG Electronics ruim 86,000 werknemers. Ons hoofdkantoor bevindt zich waar het allemaal begon, in Seoul, Zuid-Korea. Voor meer informatie over LG wereldwijd, bezoek onze Global website of bekijk onze bedrijfspresentatie.
Download LG Company Presentation 2014:

LG in de Benelux
Als LG Electronics Benelux Sales BV hebben wij twee kantoren. De Belgische markt wordt aangestuurd vanuit Edegem. De Nederlandse markt en overkoepelende activiteiten zijn gevestigd in Amstelveen.

Gegevens LG electronics

Krijgsman 1

1186 DM Amstelveen

020 456 3100

service-solar@lge.de

http://www.lg.com/nl